Известие

Collapse
No announcement yet.

Спешно майстор в Бургас!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спешно майстор в Бургас!!!

Здравейте колеги, най-накрая започнах да стягам и моята алфа. Днес купувах акумулатор, че не я бях палила 5 месеца и вардеше блока отпред Като я запалих и поработи известно време се чува някакво чукане по двигателя, което преди го нямаше. Мисля да не са клапани, освен това се появи и някакво странно свирене в двигателя, не мога да определя точно какво, като старжене. Вапросът ми е при кого да я закарам в Бургас да я погледне? Плюс това трябва да сменям предни главини, дискове и накладки, ако може някъде по-тънко да мина . Другия проблем ми е с шофьорската врата, там механизма ми се е скапал и не мога да отварям отвътре, а като я затворя и не мога да я заключа. Ако може при един майстор да ми оправи тия неща и да не взема много скапо!??
    sigpicZaRiBeNa FeNkA

С тази марка по скоро се търси майстор който да ти свърши качествено работа,отколкото да ти вземе тънко!
    Аз ти препоръчвам сервиза на Радо в Поморие.
    156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

Първоначално публикувано от Quattro Покажи съобщение
      С тази марка по скоро се търси майстор който да ти свърши качествено работа,отколкото да ти вземе тънко!
      Аз ти препоръчвам сервиза на Радо в Поморие.
      Така е, но все пак има майстори, които дерат яко, а и понякога поръчват нови части, вместо да си ги намеря втора употреба.
      sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Установих единия проблем със свистенето оказа се съединителя . Като го натисна и спирада се чува, като го пусна почва да стържи.
        sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
          Установих единия проблем със свистенето оказа се съединителя . Като го натисна и спирада се чува, като го пусна почва да стържи.
          колега този шум ти е от лагер помпата на съединитела.лагера е свършил,а що се отнася за тракането възможно е да е вариатора.
          SPRINTAUTO service
          0893277773

Comment

Първоначално публикувано от Rado145QV Покажи съобщение
            колега този шум ти е от лагер помпата на съединитела.лагера е свършил,а що се отнася за тракането възможно е да е вариатора.
            Аз си мисля, че ако е от лагера, то щте продължи да шуми дори и да натисна съединител. Иначе колко струва смяна на такъв лагер, а също и вариатора?
            sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Първоначално публикувано от hell_cat Покажи съобщение
              Аз си мисля, че ако е от лагера, то щте продължи да шуми дори и да натисна съединител. Иначе колко струва смяна на такъв лагер, а също и вариатора?
              смяна на ремонтен комплект вариатор 80 и смяна лагер помпа 140
              SPRINTAUTO service
              0893277773

Comment

не се обиждай ама колко ГТВ-та с лагер помпа като това от подписа й си виждал?

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Дори и с обикновен лагер с вилка да е имали значение изобщо????,проблема е там и кутията трябва да се сваля.Щом при натиснат педал на сьединителя шумьт затихва.......мисля че проблемьт е ясен
                  ALFA ROMEO 156 2.4 20V JTDM sportwagon ALFA ROMEO 155 Q4 300+++Ps.
                  Alfa Romeo 145 3.0V6
                  Alfa Romeo 33 1.7 16V 4x4 Аlfa spider 3.0 V6

Comment

Отиди при Милчо,под моста посока стадион Черноморец,идвайки от Иван Вазов.

Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                    Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                    http://www.family-sozopol.com/

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                      не се обиждай ама колко ГТВ-та с лагер помпа като това от подписа й си виждал?
                      не се обиждам аз не съм такъв специалист като вас вие сте наи големите разбирачи.освен да се драпате по този форум друго не можете.
                      SPRINTAUTO service
                      0893277773

Comment

В понеделник отивам първо да сменям главини, че така не може да се кара с по 4 болта на джанта съм и един скъсан болт в предната главина. Трябва да намеря главини от някъде, но днес моргите бяха затворени, но алфата която видях в моргата до Bosh, ми се видя, че и нейните не стават, иначе новички трябва да взема. А съединителя ще почака... първо да провърви колата като хората.
                        sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

не се обиждам аз не съм такъв специалист като вас вие сте наи големите разбирачи.освен да се драпате по този форум друго не можете.
                          какво се засягаш... с грешките ти заблуждаваш хората, ами ако въпросния член на форума или членка пита някой за лагер помпата и каже че от теб е научила....

а пък на него/я и се чудя защо не те е потърсила а обикаля моргите...

Бегай при Радо, сигурен съм че за един час ще ти намери нужните части

---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

Първоначално публикувано от Gosheto30v6 Покажи съобщение
                          Дори и с обикновен лагер с вилка да е имали значение изобщо????,проблема е там и кутията трябва да се сваля.Щом при натиснат педал на сьединителя шумьт затихва.......мисля че проблемьт е ясен
                          стига си сипал и ти некомпетентности, неможе хората така лесно да се запблуждават дори и неволно.... все пак съвет се иска.. по-добре кажи ела при мен или аз да дойда и ще помогна... иначе няма да има сервизи и гаражи а горещи линии на телефоните с диагностици да решават проблемите.
                          Неможе да казваш на мотора скоростна кутия а хората да ти имат доверие.
                          Поста няма за цел обида, а и на Радо му е много ясно, а и много ясно съм се изразил и започнал, че не целя обида.

МИР !!!
                          Last edited by ne0; d.m.y г., 22:56.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Колата вече е при един майстор в Комлука до ЕКО-то, почти е готова, чакам си само джантите да ми донесат да ги сменя и...
                            sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Колата е готова, дори вече развъртях малко из Бургас !!!
                              sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Working...
                              X